Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Oportunităţi de studii în Franţa pentru elevii CN „Doamna Stanca”
Colegiul Naţional   - Marti, 18 Martie 2014

În cursul zilei de miercuri, Colegiul Naţional “Doamna Stanca” a primit vizita directorului Colegiului Universitar de Ştiinţe Politice din Dijon (Franţa), responsabil cu mobilităţile studenţilor în străinătate pentru Europa Centrală şi de Est.

Domnul Lukáš Macek se află într-un turneu de promovare a studiilor universitare în limbile engleză şi franceză, prezentând elevilor interesaţi oportunităţile unei astfel de alegeri pentru viitorul lor.

În fiecare an, prestigioasa instituţie pe care o conduce recrutează zeci de studenţi din Europa de Est, cărora aceste studii le sunt accesibile din cel puţin trei motive: lingvistic, financiar şi adaptabilitate.

Domnul Macek a vizitat şcoala şi şi-a exprimat întreaga susţinere pentru elevii secţiilor bilingve care, în accepţiunea domniei sale, au cea mai mare deschidere spre lume. Orice tânăr interesat să-şi urmeze studiile la această universitate poate obţine informaţii la următoarele adrese:  lukas.macek@sciences-po.fr  ; http://college.sciences-po.fr/sitedijon

Această întâlnire reprezintă o dovadă în plus a preocupării cadrelor didactice pentru devenirea  profesională  a elevilor colegiului. 

1413 vizite
Distribuie pe